Reparation af stenslag Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe dig
med reparation af stenslag. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Stenslag skal ordnes så hurtigt som muligt, da de ellers kan vokse og slå revner. Få det klaret på 15 minutter.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Er stenslaget større end en to-krone, slået revner eller tæt på kanten, skal hele bilruden udskiftes.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Lad Dansk Bilglas komme til dig & udføre udskiftningen eller reparationen. Så bliver det ikke nemmere.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Mange forsikringer har én eller anden form for dækning, når det kommer til udskiftning og reparation af autoglas & bilruder.

Læs mere på Bilglas.dk

Er du så uheldig at være blevet ramt af et stenslag i forruden eller anden bilrude?

separateur

Og er du på udkig efter nogen, der kan hjælpe dig med at reparere det? Så er du kommet til det rigtige sted. Få ting er lige så frustrerende, som når en ellers god dag, bliver ødelagt af en lille, irriterende sten. Det er ligegyldigt, om det sker på motorvejen eller i byen, en vildfaren sten der rammer forruden, og efterlader et grimt stenslag, kan være nok til at ødelægge ens dag. Men det behøver ikke være sådan. For ofte kan et stenslag klares hurtigt, nemt og sikkert med en stenslag rep.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Eller find nærmeste afdeling

Hvornår kan man klare sig med en reparation? 

Om man kan klare sig med en reparation (kontra en komplet udskiftning af forruden), afhænger af 3 primære ting. Først og fremmest hvor det er placeret. Sidder det for tæt på din bilrudes kanter (mindre end 5 centimer), skal ruden skiftes. Derudover skal du vurdere størrelsen på stenslaget. Er det større end en 2-krone, står autoruden ej heller til at redde – og især ikke, hvis stenslaget er begyndt at slå revner, da det betyder, at stenslaget er for dybt.

Hvad koster det at få repareret stenslag?

separateur

Priserne svinger selvfølgelig ud fra hvem, du vælger til at få repareret stenslaget. Vælger du dog Dansk Bilglas, som vi samarbejder med, kan du få repareret stenslaget fra bare 450 kr. for det første stenslag, og derefter 150 kr. for hvert ekstra stenslag, du måtte have. Vi kan stærkt anbefale Dansk Bilglas, da de ikke bare er hurtige og effektive, men også autoriserede indenfor deres felt. Sidst men ikke mindst kan du gøre brug af deres Mobilservice, hvor du helt selv kan vælge, hvor autoruden skal repareres – være det hjemme hos dig, på din arbejdsplads eller endda ved tandlægen. Det er fuldstændigt op til dig, og så længe de har adgang til bilen, behøver du ikke engang at være til stede. Hvad der startede som elendig oplevelse, behøver altså ikke at ende som en, og før du har set dig om, er hovedpinen væk igen.