Bagrude skift Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe dig med
udskiftning af bagruden. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Stenslag skal ordnes så hurtigt som muligt, da de ellers kan vokse og slå revner. Få det klaret på 15 minutter.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Er stenslaget større end en to-krone, slået revner eller tæt på kanten, skal hele bilruden udskiftes.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Lad Dansk Bilglas komme til dig & udføre udskiftningen eller reparationen. Så bliver det ikke nemmere.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Mange forsikringer har én eller anden form for dækning, når det kommer til udskiftning og reparation af autoglas & bilruder.

Læs mere på Bilglas.dk

Udskiftning af bagruden - den nemmeste måde

separateur

Står du med en ødelagt bagrude? Så er du hverken den første eller sidste, der har været ude for den hovedpine. Faktum er, at bagruden er en integral del af bilen, og er den ødelagt, løber du en stor risiko i et eventuelt trafikuheld. Årsagen til det er bagrudens funktion; måden hvorpå den er fastgjort, gør, at den er med til at forøge bilens strukturelle styrke. Er der derfor svagheder i bagruden (eksempelvis ved, at den er gået i stykker), går det udover hele bilen styrke, og det er meget vigtigt, at den hurtigt bliver udskiftet. Samtidigt er bagruden (udover sidespejlene), den primære måde hvorpå, du kan se, hvad der sker bag bilen. Er der derfor skader i bagruden, som gør, at du ikke kan se ud af den, er det også ulovligt, og bare endnu desto mere grund til, at få den udskiftet.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Eller find nærmeste afdeling

Hvem kan udskifte eller reparere bagruder?

Det danske marked af eksperter indenfor bilruder og bagruder er stort, og der findes en del spillere. En af de bedste er Dansk Bilglas, som har eksisteret siden 1964, og har derfor mange år på bagen, når det gælder udskiftning af bagruder. Grundet den ekspertise, er de også den primære vi anbefaler, når det kommer til bilruder generel, og samtidigt årsagen til, at vi samarbejder med dem.

Dansk Bilglas kan hjælpe dig med reparation af bilrude og autoglas både på deres værksteder rundt omkring i landet, eller på en valgfri adresse. Det vil sige, at du kan få udskiftet bagruden mens du er frisør, spiser aftensmad derhjemme eller har en lang arbejdsdag på kontoret. Så længe bilen er tilgængelig, kan de udføre udskiftningen, så du behøver ikke engang at være til stede mens udskiftningen foretages. Så bliver det ikke nemmere. Kontakt Dansk Bilglas i dag via linket ovenover, og få en pris på netop din bagrude.