Siderude skift Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe dig med
udskiftning af sideruden. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Stenslag skal ordnes så hurtigt som muligt, da de ellers kan vokse og slå revner. Få det klaret på 15 minutter.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Er stenslaget større end en to-krone, slået revner eller tæt på kanten, skal hele bilruden udskiftes.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Lad Dansk Bilglas komme til dig & udføre udskiftningen eller reparationen. Så bliver det ikke nemmere.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Mange forsikringer har én eller anden form for dækning, når det kommer til udskiftning og reparation af autoglas & bilruder.

Læs mere på Bilglas.dk

Ødelagt siderude? Få den udskiftet

separateur

Sideruder er lavet i hærdet glas, hvor forruden ofte er lavet af lamelglas, som er 2 lag glas med en kraftig form for plasticfilm imellem. Det betyder, at går forruden i stykker, hænger den stadig sammen, og splintres ikke i en million stykker. Det modsatte er dog tilfældet med sideruder, da de netop er lavet af hærdet glas. Det gør dem meget modstandsdygtige, men påføres de en stor nok kraft, vil de splintre. Af den årsag kan sideruder ikke repareres som forruder kan, og har uheldet været ude, skal hele sideruden udskiftes - hvad enten det skyldes en vildfarende sten på motorvejen eller hærværk.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Eller find nærmeste afdeling

Hvem kan udskifte min siderude?

Der findes mange gode montører i Danmark, som kan hjælpe med udskiftning af sideruder. Vores favorit er Dansk Bilglas, og derfor samarbejder vi også med dem. Med deres mange års erfaring med at reparere og udskifte bilruder (her inkluderet sideruder), er det en montør, som du aldrig vil gå galt i byen med.

Du kan både tage på deres værksted for at få fikset autoglasset eller bilruden, eller anvende deres mobilservice, hvor de kører ud på lige den adresse, du ønsker, og klarer opgaven. Med den nyeste teknologi og værktøj, klarer de opgaven før, du har set dig om, og du kan køre derfra allerede samme dag, som de har udført udskiftningen.

Hvad koster en ny siderude?

separateur

“Åh nej” tænker du måske. “Det lyder dyrt”. Men det behøver det ikke at være. Selve prisen afhænger dog først og fremmest af, hvilken bil du kører rundt i. Der findes tusindvis af forskellige modeller indenfor de forskellige bilmærker, og mange af dem har unikke former og strukturer, som gør, at sideruderne ligeledes ofte sjældent er ens. Når du derfor skal indhente en pris, er det første du bliver spurgt, hvilket bilmærke din bil er, samt den specifikke model.

Skal det dog gøres godt, billigt og sikkert, kan vi varmt anbefale Dansk Bilglas. Vi samarbejder med, da de er en af Danmarks ældste og bedste når det kommer til udskiftning af sideruder. Med et halvt århundrede i erfaring, går du ikke galt i byen med deres dygtige og autoriserede montører. Besøg et af deres værksteder, eller gør brug af deres mobilservice, hvor de kører ud til dig og klarer sideruden – uanset vejrforhold. Deres innovative teknikker og værktøjer gør nemlig, at de er meget fleksible, og de har samtidigt sideruder til langt de fleste biler på lager, så ventetiden kan være lav.